blubb och hår

Tiden har gått fort! jag har blandannat fått virus i halsen (yääy.....suck) som jag äter medicin för och på det har jag fått irriterade ögon (utav linsvätskan som linserna låg i när man köper dem. Har aldrig hänt innan!) så de är svullna och inte alls fina. Hoppas bara att de blir bra till lördag då jag ska ha smink på mig O_O
 
Okej ni som känner mig vet att jag är VÄLDIGT velig när det kommer till mitt hår....en sekund vill jag ha kort, sen låter jag det växa ut och då vill jag klippa mig igen! (även om jag sagt att jag vill ha långt hår igen..)
 
Till låt mig att förklara hur mina hjärna funkar när det kommer till deta velande. Jag kommer alltid vilja ha långt hår när jag gifter mig...men det kommer ju inte hända i närmsta framtid och tills då finns det extensions :O
 
Och detta är vad som händer så fort jag får för mycket/långt hår. Jag drar tillbaka håret från siderna och ba: DAMN det se bra ut! och så trivs jag bättre i kort med (vilket är sant...jag har kindbenen för kort hår :O) 
 
Jag vill inte spara ut håret bara för någon annan vill det så sorry Mamma och Martin. och som Martin har sagt...jag kommer nog aldrig ha långt hår igen, men jag kommer vara så jävla awesome ändå :)
 
låt oss säga att för mig är långt hår bara för mainstream :P
 
Så vart leder detta? Jo till mammas och martins förtvivlann (hahah) ska jag klippa och färga mig... enligt mig så kommer detta vara en av de största make-overs jag gjort sen jag klippte av mig allt hår, 08.
 
Det kommer bli awesome :D
 
bye bye!
 
Therése
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp