plugg plugg plugg

Hola!
 
Idag började jag dagen med att göra en awesome "full english breakfast" till mig och Martin, mmm det blev suuuuper gott :D Efter det så väntade vi på mamma som skulle köra Martin till Biltema, han skulle köpa lite smått och gott där.
 
Varpå vi åkte till sickla för jag letar lite prylar till min Halloween costume! Ska vara en alv shaman (stavning? O_O), så blir eeeevil! Staven ska ha någon typ av döskalle på sig (inte äkta och helst djur/drake) sen blir det lite läder och fjädrar på den :D kommer bli awesome!
 
Men hittade inget idag så jakten fortsätter! Efter att ha sprungit runt blev vi hungriga och tog oss lite donken mat :3 mmmmmm so tasty!
 
Det bästa med donken måste vara pommes och icecream...tillsammans! Det låter nasty för er som aldrig testat med snälla gör det...Annars missar ni något här i livet. Det ska heslt vara en med typ cola sås eller en mcflurrrrry.
 
Iaf! efter det var det hem, duscha och plugga. Har nu suttit och tränat Hiragana som en crazy chick. Men de sitter nu iaf :D ....så nu är det bara att hoppa på Katakana som även dem är ty 46 st Z_Z
 
tog inte alls bara 2,5 vecka för att lära sig alla 46 hiragana. Men men, bara att köra på :D Vilket jag ska göra lite till nu innan jag ska sova :)
 
bye bye
 
Therese
Allmänt | japanska, plugg | | Kommentera |
Upp