Underbar dag!

Idag har det varit en sån härlig dag!
 
Solen har varit framme och får ett lyckorus av bara det! Det blir ju bara bättre när man har så underbara kollegor som jag har också! :D
 
Imorgon hoppas jag på bra väder för då ska jag och Enya (från jobbet) åka hem till Mikaela (cheeeeffffff) för att få lite tips och råd inför utställningen vi ska på den 4:e april (starta paniken!)
 
Jag och Yasha är ju verkligen nybörjare och bara testat en inoff förra året för valpar och då var han den ända japanska spetsen där xD
 
Denna utställning är "på riktigt" om vi skulle vinna någon (haha fet chans...) så kommer det regristreras på SKK's hemsida/hunddata.
 
Men jag var så klart tvungen att ta en stor utställning som faktiskt även är internationell som våran första utställning....jajamen!
 
Tanken när jag anmälde var ju att det var så nära xD Inser mer och mer att vi kommer sticka ut som en vagel i ögat på folk, med vår okunskap i denna del av hundvärlden.
 
Men Yasha har ett otroligt bra muskelminne så efter en dag med lite träning kommer han ihåg vad han ska göra, så blir hård träning varje dag till den 4:e!
 
Så hoppas vi att han är så fin att de struntar i att jag är hel kass och förvirrad xD
 
Bjuder en bild från idag med Enya och Frasse på jobbet! <3
(psst: vill ni ser mer av hur det är på mitt jobb kolla jobbets blogg!  Härliga Hundar!  )  
 
"Men Frasse är ju min favvvvoo!"
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp