Pubishår??

Ja idag tänkte jag skriva om något "tabu" nämligen pubishår! Nära och kära varnas om de nu inte vill läsa om mig och detta ämne.

Så hur kom denna tanke upp? Jo självfallet stod jag ju i duschen och det var dags att fixa till sig lite.

Redan på 90 talet var det inget hår som gällde, man skulle vara fri från hår och hade någon hår så kunde man nästan inte låta bli att titta för ja det är ju väldigt ögonfallande med en buske och ibland inte ens en buske utan bara lite hår överhuvudtaget! Den som säger att de ALDRIG stirrat på en annan människa i omklädningsrummet vare sig i skolan eller på badhuset ljuger...

De som verkligen känner mig vet att jag HATAR hår. Det ska inte vara hår på benen, i armhålan och inte heller på armarna. Det är nästan lite sådär till gränsen till fobi. Dock mest på mig själv och mitt egna hår.

Så då kommer det ofta som en chock när någon sett mig byta om eller ja gå på toa (vi tjejer gå ju ibland två liksom) och får ofta frågan varför jag inte är helt fri vid min fifi. Inte för det är så dramatiskt som det låter, kör inte på buske utan en trimmad E4 som jag kallar det. På engelska tror jag man kallar det "landing strip".

Det är mycket enkelt. Jag tycker på riktigt att min fifi är så jävligt ful naken. Ser ju ut som en liten flicka innan puberteten liksom. Och det kliar ju som bara den om man rakar bort allt, känner heller inte riktigt för att gå och sära benen för att någon ska lägga varmt vax för att sedan SLITA ut typ 100 hår i ett drag. Det e lugnt alltså.

Jag känner så här. Alla får trimma, raka, vaxa, sockra och växa, hur mycket och lite man vill.  Men se i alla fall till att hålla det fräscht.

Ingen vill snaska på fifi eller wewe som är svettig.

Så nu vill jag ställa en fråga till er.

Hur många av er får frågan om hur just ni sköter fifi eller wewe?

Har själv sällan hör att folk frågar varandra om varför någon rakar, då det är normer och vad "alla" gör.

Eller har jag fel? Har ni rakade fått samma fråga? Do tell

Det var allt för detta inlägg, hoppas det var underhållande och varsigoda nu vet ni hur min fifi's frilla ser ut

Allmänt | | Kommentera |
Upp