Mycket att se fram emot!

Mycket har hänt sen senast! Har bland annat börja sälja Aloe Vera från Forever! Och det är mycket intressant och jag gillar de produkter som jag änsålänge hunnit prova!
 
Som det ser ut nu så börjar jag dagen med en shot med 30 ml ren Aloe vera som är jätte bra för mage och tarmar. Sen tar jag Argi+ som är full med vitaminer och ska ge extra energi ( har bara tagit den sen i fredags och effekt ser man ju inte direkt! Men ser fram emot mer energi!)
 
Sen efter frukost så borstar jag tänderna med Forevers tandkräm! aldrig haft en tandkräm som gör så att tänderna känns så rena!! Är även jätte bra för tandköttet :D ( plus man kan ha det till husdjur med då de inte finns flour i = det går att svälja)
 
Sen på kvällen tar jag en till shot aloe vera på 30 ml :)
 
SÅ vad har jag mer att se fram emot? V 44 så har jag ledigt en vecka och ska vara kattvakt till Loke då mica och pappa åker bort. Ska då ha en halloween fest och sen även gå på Comic-con!!! Så taggad! Ska Cosplaya Selene från underworld :3 har fixat en replika av hennes korsett så de ska bli nice!
 
Linserna som jag köpte heter även Selene och är gjord för att cosplaya just henne :3
 
Seeeeeeen något som jag är SSSUUUPPPER taggad över till nivån att jag drömmer om det är att jag ska färga mitt hår rött igen!!! :D det ska mica få äran att göra när hon kommer hem igen :)
 
Super taggad! Så idag har jag köpt blekning och även lite saker på rea :)
 
Mysig militärgrön tjocktröja från HM :)
 
Skjorta från Bikbok (29kr!!)
 
 
Flannelskjorta från Cubus
 
Basic tröja från Bikbok (29kr!)
 
Blekning till alla!!!
 
Dogtag armband från Bikbok
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp